FC Barcelona måtte vente til 2. halvleg, men så kørte Messi og co. også Levante over med 4-0.

Levante holdt stand i en halvleg, da FC Barcelona var på besøg, men så gik katalanerne i almindelighed og Lionel Messi i særdeleshed op i gear.

Først scorede den lille argentiner med et skønt lob over Levante-målmand Gustavo Munua, og fire minutter senere løb Andrés Iniesta ned mod mållinien, hvorefter han lagde bolden skråt bagud til Lionel Messi, som med det samme trykkede af og sendte FC Barcelona på 2-0.

Fem minutter senere var det Andrés Iniesta selv, der øgede til 3-0, inden Cesc Fabregas slog sejren fast til 4-0 midt i anden halvleg.

Mod slutningen af kampen fik Levante en chance for at pynte på resultatet, da José Javier Barkero skulle tage straffespark, men her reddede FC Barcelonas målmand, Victor Valdes, i to omgange.

FC Barcelonas sejr betyder, at holdet stadigvæk har et forspring på tre point til Atlètico Madrid, som tidligere søndag vandt 4-0 på hjemmebane over FC Sevilla.

Real Madrid er med aftenens resultater 11 point efter FC Barcelona efter nederlag på 0-1 ude mod Betis lørdag aften.