KØB PLUS!

Messi nu kun et mål fra rekorden

FC Barcelona slog let Athletic Bilbao, og Lionel Messi scorede et enkelt mål, så han nu er uhyre tæt på legendarisk rekord.

Lionel Messi taler ikke om den, men han går efter den. For fuld skrue. Målrekorden fra 1972, hvor tyske Gerd Müller scorede 85 mål på et kalenderår. Den er Messi nu bare et mål fra efter sit mål i FC Barcelonas 5-1-sejr over Athletic Bilbao.

Gerard Piqué åbnede målfesten, da han scorede et af de nemmeste mål i sin karriere. Efter hjærnespark fik Athletic-målmand Iraizoz pareret et skud, men kun lige ud i fødderne af Piqué, der for frit mål sendte bolden i nettet.

Mål nummer to i kampen var Lionel Messis 83. i 2012. Bare to mål fra Gerd Müllers legendariske målrekord fra 1972. Messi løb nemt igennem et hullet Athletic-forsvar og lobbede bolden mod mål. Amorebieta forsøgte at sparke bolden væk, men den endte i stedet i nettaget, og hvad der kunne ligne et selvmål blev krediteret Messi.

Adriano noterede sig for Barcelonas tredje mål efter et klassisk FC Barcelona-angreb. Gennemspillet helt ind i det lille felt og flot afsluttet af Adriano. Og så kunne Fabregas øge til 4-0, inden Gomez reducerede for Athletic.

Messi var dog ikke færdig med sin målscoring. Han scorede til 5-1 med højrefoden, da han sendte bolden helt op i krogen og skød sig så tæt på Gerd Müllers rekord, at det næsten ikke kan gå galt for argentineren. Kun et mål er han nu fra at tangere rekorden, og det har han fire kampe til at nå.

FC Barcelona spillede sig med sejren 14 point foran Real Madrid, inden lørdag aftens Madrid-derby går i gang.

tipsbladet.dk

Læs også: