KØB PLUS!

Medspiller håber Lampard bliver

Flere klubber står allerede klar i kulissen til at løbe med Frank Lampards underskift, da englænderens kontrakt udløber til sommer.

I mere end ti år har Frank Lampard huseret på Chelseas midtbane, men til sommer ligner det et brud mellem de to parter. Midtbanespillerens kontrakt står nemlig til at udløbe, og det ærgrer klubbens førstevalg i målet, Petr Cech.

- Der er stadig seks måneder tilbage af sæsonen, så vi må se, om han bliver eller ej. Jeg er ikke direktør, men hvis han bliver ved med at spille, som han gør, så burde han blive spurgt om at forlænge, siger Petr Cech ifølge sportinglife.com.

Frank Lampard har de seneste måneder været inde i en fornem stime, og han er således noteret for syv mål i Premier League i denne sæson. Kun nyindkøbet Demba Ba overgår ham på Chelseas interne topscorerliste.

- Holdet har ændret sig, hans alder har ændre sig, men han er stadig vigtig for holdet. Han starter måske ikke inde hver gang eller spiller i hver kamp, men når han spiller, så gør han det godt med sin kvalitet og erfaring, siger Petr Cech.

34-årige Frank Lampard er Chelseas næstmest scorende. Med sin scoring i weekenden mod Stoke rundede han 194 mål - kun otte mål fra Bobby Tambling.

Læs også: