Den danske landsholdsangriber får ingen roser for sin indsats i de sidste 45 minutter, da Juventus hjemme tabte 1-3 til Inter.

Den norditalienske klassiker Juventus-Inter lørdag aften havde mange aspekter, der sætter gang i debatten dagen efter.

Efter 49 kampe i træk uden nederlag måtte Juventus endelig gå fra banen som besejrede.

Inters træner Andrea Stramaccioni benyttede lejligheden til i et voldsomt personligt angreb at rase over, at Juve-sportsdirektør Giuseppe Marotta inden kampen havde stillet spørgsmålstegn ved Inter-trænerens taktiske formåen.

Var resultatet samtidig et udtryk for, at Inter i år er det stærkeste mandskab i Serie A, selvom Juventus stadig fører tabellen et enkelt point foran de blå- og sortstribede fra Milan?

Alle disse emner er danske Nicklas Bendtner nok mindre bekymret i forhold til betydningen af sin egen præstation. Danskeren startede som forudsagt af italienske eksperter på bænken efter at have spillet fuld tid de to sidste kampe for Juventus, men han kom ind fra anden halvlegs begyndelse i stedet for Mirko Vucinic. Ved stillingen 1-2 havde han en forsøg fra en spids vinkel, men det var ikke noget, der udfordrede Samir Handanovic i Inter-målet, og ellers gjorde danskeren ikke meget væsen af sig.

Den indsats imponerede ikke de medier, der så kampen og vurderede spillerne:

Hos goal.com får Bendtner 2,5 ud af 5 stjerner sammen med denne kommentar:

- Kom ind i stedet for Vucinic fra starten af anden halvleg og havde absolut ingen indvirkning på kampen.

Sky Italia vurderer Bendtner til et femtal på en skala fra 1 til 10. Det er samtidig den ringeste karakter, der bliver uddelt til en Juventus-spiller, men den bundskraber deler han trods alt med tre andre Juve-holdkammerater, nemlig Marchisio, Lichtsteiner og Chilellini. Brugerne på Sky Italia er endnu hårdere ved Bendtner, som er nede på et snit på 4,22 - kun undergået af Lichtsteiner med 3,63.

Endelig har CNNs Italiens korrespondent og Gazetta-skribent Tancredi Palmeri også vurderet danskerens indsats. Her er der også kun et femtal til Bendtner ud af 10, igen en karakter, som kun Stephan Lichtsteiner undergår blandt holdkammeraterne med 4,5.

Efter 2x90 minutter plus 45 minutter i aftes har Nicklas Bendtner med andre ord stadig ikke overbevist om, at han kan tilføre Juventus det, som holdet mangler i angrebet i øjeblikket, nemlig målfarlighed.

Derfor er det også et åbent spørgsmål, om danskeren igen får chancen på onsdag, når Juventus hjemme tager imod FC Nordsjælland i en kamp, som italienerne formentlig ser som en mulighed for at revanchere det med deres øjne skuffende uafgjorte resultat i den modsatte og samtidig genopbygge noget selvtillid ved at score adskillige mål mod de undertippede danskere.