KØB PLUS!

Medier: City snydt af dansk dommer

Flere engelske medier giver Manchester Citys manager Roberto Mancini ret i hans voldsomme kritik af den danske dommertrio, som de mener kostede det engelske hold sejren mod Ajax.

For første gang nogensinde i de tre år, hvor han har været manager i Manchester City gik Roberto Mancini ind på banen for at forklare den danske dommer Peter Rasmussen, hvor forkert han havde dømt, da han ifølge hjemmeholdets opfattelse først havde underkendt et mål for offside og siden havde overset et straffespark til Mario Balotelli, der blev revet i trøjet inde i feltet af Ricardo van Rhijn.

Balotelli måtte holdes tilbage af City-anfører Vincent Kompany, mens Mancini fik afleveret sit møgfald til danskeren.

- Jeg sagde til ham, at der var mål. Jeg så ikke situationen med Mario, men mine spillere sagde, at der var straffe. Dommeren og linjedommerne var virkelig elendige i aften, fastslog en voldsomt ophidset italiensk manager efter kampen.

Både han og Balotelli kan nu kun vente nervøst på, om UEFA bslutter sig for at de skal idømmes karantæne for deres angreb på den danske dommer. For to sæsoner siden fik Arsene Wenger en kamps karantæne og en bøde på 100.000 kroner, da han konfronterede dommer Massimo Busacca og kaldte ham 'pinlig'.

I det mindste kan Mancini så glæde sig over, at han ifølge de engelske medier var i sin gode ret til at føle sig snydt.

- Mancini havde al mulig ret til at være utilfreds med den danske dommer Peter Rasmussen, så overså det vitale øjeblik i overtiden, hvor Ricard van Rhijn tog fat i en håndfuld af Mario Balotellis trøje inde i straffesparksfeltet, skriver The Guardian, der også konstaterer, at TV-billederne viser, at det mål, der blev annulleret kort før tid, faktisk burde have været anerkendt.

- Mario Balotelli blev nedlagt i feltet, men i stedet fløjtede Peter Rasmussen kampen af, skriver Daily Mirror.

- En rasende Mancini og hans spillere omringede Peter Rasmussen til sidst efter, at de TO GANGE fejlagtigt var blevet frarøvet det vindende mål, konstaterer The Sun.