KØB PLUS!

Medie: Mourinho vil presse Zidane ud

Real Madrid-træner Jose Mourinhos kontrol med klubben kræver måske snart sit næste offer

Real Madrid-træner José Mourinho vil ifølge radiostationen Cadena SER forsøge at presse klublegende og sportsdirektør Zinedine Zidane ud, når sæsonen er omme.

Franskmanden vendte tilbage til Los Blancos som sportslig rådgiver for snart tre år siden. En udnævnelse som ifølge radistationen aldrig skulle have faldet i Mourinhos smag.

I starten af denne sæson blev Zidane så udråbt til klubbens sportsdirektør, hvilket efter sigende blot skulle have skabt endnu flere i problemer i forholdet mellem de to giganter, eftersom Mourinho helst ikke ser, at franskmanden har indflydelse på første holdets anliggender.

- Der er påstande om, at han ikke gør noget, at der ikke kommer et ord fra ham, ingen handling, siger den spanske journalist José Ramon de la Morena til radiostationen om Zinedine Zidane.

- Mourinho var på udkig efter en, der kunne slå ned på de dårlige dommere. Han har brug en, der er ’dårligere end ham’, lyder det fra Morena.

Jose Mourinho viser fortsat præsident Florentino Perez sin fulde støtte, og har gentagne gang givet udtryk for sit ønske om at se deres projekt fortsætte.

Som et led i Mourinhos plan blev klubdirektør Jorge Valdano sidste år fyret på grund af et dårlig forhold til resten af den sportslige ledelse. Særligt skulle luften mellem Valdano og Mourinho have været iskold.

tipsbladet.dk