'Drømmenes Teater', som Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford populært kaldes, blev torsdag aften til det stik modsatte for danske Simon Kjær.

Den danske landsholdsanfører begik et klodset straffespark og var medskyldig i en anden af Manchester Uniteds scoringer i Fenerbahces 1-4-nederlag i Europa League. Der er med andre ord ikke noget at sige til, hvis Simon Kjær i højere grad følte sig som statist i et mareridtsstykke end som medvirkende i et teater sendt fra himlen.

Simon Kjær er fast mand i midterforsvaret med den tidligere Liverpool-spiller Martin Skrtel, og det kunne man godt få øje på tidligt i kampen, for de tyrkiske gæster spillede nogenlunde lige op med hjemmeholdet, der begyndte med udskældte Wayne Rooney på toppen i stedet for Zlatan Ibrahimovic.

Det billede skulle hurtigt ændre sig.

Efter en halv times spil blev Juan Mata sendt i dybden, og så var det, at Simon Kjær for en sjælden gangs skyld for den ellers normalt bundsolide midterforsvarer klovnede rundt. I straffesparksfeltet væltede Kjær på en kluntet måde, og i den bevægelse trådte han spanieren i hælen og holdt en smule fast i ham. Klart straffespark, som verdens dyreste fodboldspiller, Paul Pogba, uden problemer sparkede ind.

Se Simon Kjær begå det klodsede straffespark i videoen herunder.

Det startede dårligt fra danskeren, som følte sig nødsaget til at bremse Juan Mata i Fenebahces straffesparksfelt. Paul Pogba tog ansvar og sparkede den sikkert ind til 1-0!

Kort tid efter var den gal igen i Fenerbahces straffesparksfelt, da Sener Özbayrakli puffede til Anthony Martial, som selv sparkede bolden i nettet efterfølgende.

2-0-scoringen syntes at ryste gæsterne, der i forvejen ikke fik den bedste optakt til kampen, da deres fly måtte nødlande i Budapest på vejen til Manchester. Den turbulens, som det kan have medført, blev hurtig synlig igen.

I tillægstiden i første halvleg spillede danskeren en sløj aflevering ud i venstresiden af Fenerbahces forsvar. Meningen var givetvis god, men Simon Kjærs medspillere var hårdt pressede allerede på afleveringstidspunktet, så det var ikke så overraskende igen, at bolden blev erobret og spillet ind i Fenerbahces straffesparksfelt til Jesse Lingard.

I stedet for at skyde på mål trillede Lingard bolden tilbage til Paul Pogba, som lidt uden for feltet sendte den flot op i hjørnet, uden chance for målmand Volkan Demirel.

Simon Kjær blev pillet ud i pausen efter den dårlige præstation og kunne derfor ikke forhindre, at Jesse Lingard kort inde i anden halvleg scorede til 4-0. Dermed kunne han ikke hylde holdkammeraten, den tidligere Manchester United-spiller Robin van Persie, som til gengæld modtog stående klapsalver fra alle tilskuerne inklusive den tidligere manager Alex Ferguson, da han reducerede til slutresultatet syv minutter før tid.

Feyenoord vandt med 1-0 over Zorya i gruppens anden kamp på en scoring af Nicolai Jørgensen. Hollænderne spiller sig dermed op på siden af Manchester United på gruppens førsteplads - begge klubber har seks point.

Fenerbahce har fire point og Zorya et enkelt.