*


KØB PLUS!

Marca: Mourinho vil have de Gea

Den spanske sportsavis beretter, at Mourinho vil gå på rov i Manchester United og hente David de Gea, der angiveligt har hjemve

José Mourinho har efter sigende David de Gea og Javier 'Chicharito' Hernandez på ønskelisten i Real Madrid. Det skriver Marca.

Den nyhed kommer bare få dage efter, at det kom frem, at de Gea skiftede agent til Jorge Mendes, som har et fortræffeligt samarbejde med Mourinho. De Gea og Hernandez er i hård konkurrence om en startplads for Manchester United, hvilket - det håber Mourinho i hvert fald ifølge spanske medier - kan sende duoen til den spanske hovedstad i januar eller til sommer.

Den spanske målmand udtrykte for nyligt, at han har et stort ønske om at være førstevalg på Old Trafford, men at han respekterer Sir Alex Fergusons beslutning om at spille med Lindegaard. Det kræver ikke meget fodboldindsigt at drage den konklusion, at Lindegaards fremtid i United vil være anderledes lys, hvis Marcas forlydender holder vand.

Marca spekulerer også i, at det er hjemve, der er årsagen til den spanske U21-målmands mulige retur til Madrid. Mourinho ser de Gea som en erstatning for selveste Iker Casillas på længere sigt.

Læs også: