KØB PLUS!

Maradona: Vil være træner i Kina

Efter et mislykket ophold i Emiraterne ønsker Maradona nu at prøve kræfter med Kina

Kinesisk fodbold er de seneste år gået ind i en heftigt oprustningsfase, både på spiller- og trænersiden. Den udvikling vil den argentinske legende Diego Maradona nu være en del af efter et mislykket ophold i De Forenede Arabiske Emirater.

Maradona har netop indledt et otte dage langt velgørenhedsbesøg i Kina, og han har i den forbindelse talt om landet som ny arbejdsplads.

- Jeg vil gerne træne i Kina. Jeg ønsker at bidrage til udviklingen af talentarbejdet i landet, siger Maradona ifølge China Daily.

En af Maradonas agenter skulle tidligere på året have talt med det kinesiske fodboldforbund med henblik på at få Maradona ind på landstrænerposten. Den post bestrides i øjeblikket af den tidligere spanske landstræner José Antonio Camacho.

Maradona blev i sidste måned fyret i Al Wasl FC. Han har tidligere stået i spidsen for Argentinas landhold ved VM i 2010, hvor holdet røg ud efter en 0-4-lussing til Tyskland i kvartfinalen.

Ender Maradona i Kina, følger han efter etablerede spiller- og trænernavne som Nicolas Anelka, Didier Drogba, Sergio Batista og Marcello Lippi, der alle har taget den lange tur østpå for at arbejde i kinesiske klubber.

Læs også: