KØB PLUS!

Maradona: Jeg er færdig med fodbold

Diego Maradona bedyrer, at han ikke længere ønsker at arbejde i fodboldens verden.

En af sportens største legender har officielt meldt sig ud af fodboldens verden. Det argentinske ikon Diego Maradona fastslår, at han ikke længere ønsker at arbejde inden for fodbolden.

Årsagen er, at Diego Maradona er sur over den behandling hans gode ven Matias Almeyda fik i den argentinske storklub River Plate, som i torsdags fyrede ham som cheftræner. Søndag ansatte klubben Ramon Diaz som hans afløser, og det forarger den argentinske legende.

- Jeg var meget fortørnet over måden, de fyrede Almeyda, og søndag havde de allerede støvet Ramon Diaz op. Jeg vil ikke længere arbejde i fodboldens verden. At man på tre dage kan være i stand til at finde en ny træner, afskyr jeg. Jeg er færdig, siger Diego Maradona til Racio Nacional.

Diego Maradona har, siden han stoppede sin aktive karriere, haft fire trænerjobs. Bedst huskes han for, at han fra 2008 til 2010 var landstræner for Argentina. Sidste år var han en kort overgang cheftræner i arabiske Al Wasl, men her blev han fyret i juli. Og det blev altså legendens sidste job i fodboldens verden, hvis man skal tro hans seneste udtalelser.

Tipsbladet.dk

Læs også: