KØB PLUS!

Maradona: Fantastisk at bænke Casillas

Legenden mener, at folk bør stå bag José Mourinho, der vragede Iker Casillas til Real Madrids seneste kamp.

Der er krig i Real Madrid, hvor José Mourinho har lagt sig ud med flere spillere, efter han valgte at droppe målmand og anfører Iker Casillas til holdets seneste kamp mod Malaga.

Men mens flere spillere i kongeklubben støtter Iker Casillas, så står Diego Maradona for støtte til portugisiske José Mourinho.

- Jeg synes, det er fantastisk, at Mourinho bænkede Casillas. Mourinho er chefen, og det (snakken om at droppe Casillas, red.) ville ske, ligegyldigt om man vandt, tabte eller spillede uafgjort. Mourinho er træneren, og så er det ligegyldigt, hvad Casillas og andre tænker. Man ansætter en træner og støtter ham, ligesom han vælger en målmand og støtter ham, fortalte argentineren i fredags, hvor han var gæst ved Dubai International Sports Conference.

Ifølge flere medier er der krisetegn i Real Madrid. De spanske mestre har ikke haft nogen god sæson og er i øjeblikket 16 point efter Barcelona i Primera Division. Det skulle angiveligt have fået Mourinho til at satse mere på Champions League.

Derudover beretter flere medier, at José Mourinho skulle være interesseret i Manchester Uniteds David de Gea.

Læs også: