- Manglende respekt fra Laudrup

Der har været debatteret flittigt rundt omkring på de engelske fodboldhjemmesider, siden Michael Laudrup søndag sparede flere spillere og tabte hele 5-0 til Liverpool

Er det mangel på respekt for Premier League, når Michael Laudrup lader en lang række normale førstevalg til startelleveren starte ude, hvorefter man taber 5-0? Eller er spillerne bare ikke gode nok til at spille i den sjove ende af rækken?

Sportsjournalist Chris Wathan har til dagligt sin gang hos den walisiske internetavis Wales Online, hvor han følger landets topklubber på tæt hold.

I en klumme på avisen mandag retter han et spørgsmål ved Michael Laudrups valg af at spare en lang række spillere op til Capital One Cup-finalen på søndag. Et valg, der vil blive husket som særdeles pinligt grundet nederlagets størrelse.

- Måske Swansea Citys tanker allerede var rettet mod Wembley. Måske var de stadig på en strand i Dubai, hvor de har været det meste af den seneste uge, sådan indleder Chris Wathan sin klumme.

Selvom profiler som Michu, Ashley Williams og Nathan Dyer så med fra bænken, føler Chris Wathan langt fra, at nogle kunne være tjent med en sådan øretæve.

- Det ville kunne hævdes som værende på randen af mangel på respekt for den division, som Swansea har brugt så lang tid på at nå og forblive i, og samtidig er det en mangel på respekt overfor Liverpool, der - trods deres dårlige stime -  har været tæt på komme tilbage på sporet på det seneste.

Brugerne på Wales Online er splittet i deres meninger. I omegnen af 55 procent mener, at Michael Laudrups valg var okay, mens de resterende er imod.

- Retfærdiggjort? Måske i forhold til vigtigheden af klubbens første store finale og bekymringerne for at tabe nøglespillere som Michu eller Ashley Williams til småskader. Sølvtøj, Europa er blot nogle få dage og en sejr væk, når alt kommer til alt, skriver Chris Wathan.

Med den kommentar lægges der for alvor op til, at Swansea SKAL vinde finalen på søndag.

Læs også: