KØB PLUS!

Mancini tvivler på Clattenburgs dømmekraft

Manchester City-træneren mener, at Mark Clattenburg udelukkende indberettede Gareth Barry for krænkende sprogbrug til FA, fordi han netop har været i en lignende sag med Chelseas John Obi Mikel.

Gareth Barry har fået en spilledags karantæne for krænkende sprogbrug mod Mark Clattenburg, der var fjerdedommer, efter Manchester Citys nederlag til naboen fra Manchester United.

Men Manchester Citys træner, Roberto Mancini, stiller spørgsmålstegn ved Clattenburgs dømmekraft, og mener, at dommeren udelukkende indberettede Barry til det engelske fodboldforbund, The FA, fordi han netop har været indblandet i en lignende sag med John Obi Mikel fra Chelsea.

- Gareth er en seriøs mand og en seriøs spiller, så jeg ved ikke hvorfor, Clattenburg har indberettet de her ting om ham. Jeg ved ikke, om det er, fordi Clattenburg lige har haft den her sag med Chelsea. Men jeg mener, at en dommer eller fjerdedommer for den sags skyld bør forstå, at en spiller kan finde på at bruge krænkende sprogbrug, når han lige har tabt en kamp i det sidste sekund, siger Mancini ifølge Sky Sports og tilføjer:

- Det her er en sag, som Clattenburg har skabt. Han burde forstå situationen, det er min mening. Men lige nu forstå han det ikke, slutter Mancini.

Manchester City uden Gareth Barry gæster i lørdagens tidlige kamp St. James Park, hvor de møder Newcastle.

tipsbladet.dk

Læs også: