KØB PLUS!

Mancini: Jeg fjernede bare Balotelli

Manchester City-manager Roberto Mancini nedtoner den dramatiske situation til torsdagens træning, hvor han havde et sammenstød med Mario Balotelli

En af de helt store historier i engelsk fodbold torsdag var balladen ved Manchester Citys træning, hvor manager Roberto Mancini farede i flæsket på Mario Balotelli, efter denne havde sat en voldsom tackling ind på holdkammeraten Scott Sinclair.

Billeder af en ophidset Mancini, der havde godt fat i kraven på Balotelli, gik verden rundt, og mange har spået, at episoden kunne føre til et exit for den evigt kontroversielle angriber, der ikke har spillet siden nederlaget til Manchester United tilbage i december.

Nu nedtoner Roberto Mancini hele episoden.

- Mario lavede en tackling på sin holdkammerat, hvilket jeg hellere havde set ham gøre i en kamp mod en modstander end mod en holdkammerat, lyder det Roberto Mancini.

- Jeg bad ham forlade banen, men han sagde nej, så jeg fjernede ham selv. Det var, hvad der skete, og mere var der ikke i det.

City-manageren lægger på samme tid låg på alle spekulationer om at Balotelli er på vej væk.

- Der er ikke ændret noget mellem Mario og jeg, og mine tanker omkring ham, har ikke ændret sig. Disse ting er noget, der sker ind imellem.

- Om Mari får flere chancer? Jeg vil give ham 100 chancer, så længe jeg kan se, at han prøver at forbedre sig og arbejder for klubben.

Roberto Mancini erkender dog, at han mistede besindelsen, da han greb fat i Balotelli.

- I to sekunder, ja. Han nægtede at forlade banen, siger City-manageren.

tipsbladet.dk

Læs også: