KØB PLUS!

Manchester United vil have Laudrups anfører

Manchester United er efter sigende interesserede i at købe Swansea-anfører Ashley Williams.

Michael Laudrup og Swansea City vandt søndag Capital One Cup-finalen, men det er ganske sikkert, at når en mindre klub får stor succes, så ligger gribbene i form af storklubberne på lur for at snuppe de  bedste spillere.

Helt konkret mener engelske Daily Mirror at vide, at Manchester United er ude efter Swansea-anfører Ashley Williams.

Avisen skriver, at Manchester United er parat til at betale 10 millioner pund (86,5 millioner kr.) for at få fingre i Michael Laudrups anfører, som det er velkendt at også Liverpool er ude efter. I Liverpool er Swansea Citys tidligere manager, Brendan Rodgers, nu boss.

I Manchester United hersker som bekendt Sir Alex Ferguson, og hans begejstring for Ashley Williams var det så som så med, da de formentlig kommende engelske mestre besøgte Swansea kort før jul og spillede 1-1. Dengang mente skotten, at en Ashley Williams-tackling på Robin van Persie i kampens slutning kunne have været invaliderende eller ligefrem livstruende for den hollandske stjerne.

Men kommer Williams til Manchester United, bliver de to spillere holdkammerater, og så er det naturligvis en anden sag.

Manchester United skal formentlig snart til at spille et nyt midterforsvar sammen. Rio Ferdinand - som er gode venner med Ashley Williams - er 34 år og har set sin bedste tid. Nemanja Vidic er ganske vist kun 31, men serberen har været en hel del skadet i de sidste par sæsoner.

.