Indskiftede Marouane Fellaini begik et tåbeligt straffespark, og så fik Everton uafgjort i slutminutterne.

Manchester United var få minutter fra sejren, men måtte nøjes med 1-1 ude mod Everton i Premier League.

Foran 1-0 begik indskiftede Marouane Fellaini et straffespark, og det udnyttede Everton til at sikre sig det ene point.

Resultatet betyder, at United på sjettepladsen har 21 point og seks point op til Tottenham, mens Everton bliver på 20 point på ottendepladsen.

Hjemmeholdet skulle rejse sig efter nederlaget ude til Southampton i seneste runde, og træner Ronald Koeman havde foretaget tre ændringer.

Hos United var Wayne Rooney ude med karantæne, og manager José Mourinho havde både fundet plads til Henrikh Mkhitaryan og Anthony Martial i startopstillingen.

Everton havde ikke vundet siden 30. oktober og mødte op med to nederlag og en uafgjort, men hjemmeholdet tog kampen op i en første halvleg, der var en rodet omgang fra begge hold.

Efter 41 minutter blev det så 1-0 til gæsterne efter en episode, hvor Everton-keeper Maarten Stekelenburg var på en gevaldig skovtur.

En lang bold frem mod Zlatan Ibrahimovic blev fuldstændig fejlbedømt af Stekelenburg, der aldrig nåede frem til bolden, men til gengæld lod sit mål være pivåbent.

Svenskeren havde derfor fint med overskud til at løfte bolden over målmanden.

Først tog bolden overliggeren, og derefter dansede den på stregen, før den nåede ind over stregen og i mål til 1-0.

I anden halvlegs indledning fangede tv-billeder svenskeren som plantede en fod i hovedet på Séamus Coleman, da de to spillere rodede rundt på græsset.

Coleman tog sig til hovedet og lod sig udskifte halvvejs inde i anden halvleg i en periode, hvor Everton ledte efter et våben, der kunne ændre opgøret.

Ikke meget tydede på, at det skulle lykkes for hjemmeholdet, men få minutter før slutfløjt blev Evertons Idrissa Gueye nedlagt i feltet af Marouane Fellaini, der var skiftet ind minutter forinden.

Forseelsen gav straffesparket, som Leighton Baines udnyttede til at udligne til slutresultatet.