Med 3-0 ude over Hull er Manchester City nummer to i Premier League.

København. Manchester City fulgte mandag aften trop med de øvrige tophold i Premier League og vandt.

Josep Guardiolas mandskab hev en 3-0-sejr med hjem fra besøget hos Hull og ligger dermed nummer to i rækken - syv point efter formstærke Chelsea.

På tredjepladsen følger Liverpool. Holdet spiller tirsdag mod Stoke.

Tidligere mandag vandt både Chelsea, Arsenal og Manchester United.

Uden karantæneramte Sergio Agüero formåede Manchester City trods et massivt boldovertag ikke at score før pausen.

I anden halvleg måtte gæsterne have et klodset straffespark til hjælp for at få åbnet for jubelsluserne efter 72 minutter.

Raheem Sterling skaffede straffesparket med en god dribletur, og Yaya Touré scorede fra pletten.

Seks minutter senere øgede Kelechi Iheanacho til 2-0 efter oplæg af David Silva.

Raheem Sterling havde også en fod med et Citys sidste mål. Efter et skarpt træk resulterede hans tværpasning i et selvmål.