Den er helt galt med Simon Makienoks klub, Charlton, der ligger til nedrykning til den tredjebedste engelske række, og som tirsdag tabte 0-5 i Huddersfield.

London-klubben Charltons præstation mod Huddersfield var hovedrystende ringe, og derfor vil spillerne kompensere de fans, der tog de 300 km mod nord for at følge deres klub.

»Jeg ved godt, at det er nemt at sige, men jeg vil gerne undskylde for det, der skete i aftes. Det var skandaløst, og I fortjener bedre,« skrev Charlton-anfører Johnnie Jackson efter kampen på Twitter.

»Derfor vil vi kompensere de fans, der rejste med herop for at støtte os. Jeg vil arrangere det med klubben, og jeg vil sørge for, at de lader jer vide, hvordan I kan få pengene tilbage,« lød det videre fra Charlton-anføreren.

Charlton var bagud 0-2 mod Huddersfield efter første halvleg, og i anden halvlegs sidste kvarter scorede Huddersfield yderligere tre gange. Først i kampens overtid havde Charlton deres første målforsøg.

På toppen af det hele fik holdet også den hollandsk-iranske wing, Reza Ghoochannejhad, udvist efter to gule kort.

Simon Makienok begyndte kampen på bænken, men den tidligere HB Køge- og Brøndby-angriber kom på banen kort før Huddersfields mål til 3-0.

Det var niende ligakamp i træk uden sejr for klubben, der i sidste weekend også røg ud af FA Cup'en mod Colchester fra den tredjebedste række. Charlton - der i 2007 rykkede ned fra Premier League - ligger efter nederlaget til Huddersfield næstsidst i The Championship med tre point op til den rigtige side af stregen.

Forholdet mellem klubbens ledelse og dens fans er samtidig iskoldt. Fansene har afholdt demonstrationer ved hjemmebanen, The Valley, vendt mod klubbens belgiske ejer, Roland Duchâtelet, p.g.a. hans økonomiske dispositioner.