Kasper Hjulmand fortsætter pointhøsten i Bundesligaen. Tirsdag blev det til et enkelt point, da Mainz på udebane spillede 2-2 mod Eintracht Frankfurt.

Men det skulle være blevet til mere for Kasper Hjulmands tropper, der var foran 2-0 efter 44 minutter på mål af Jonas Hofmann og Shinji Okazaki. Men Frankfurt fightede sig tilbage, og i kampens slutfase kunne den schweiziske angriber Haris Seferovic score til slutresultatet 2-2, hvilket placerer Mainz på andenpladsen i Bundesligaen - kun overgået af de forsvarende mestre fra Bayern München, der tirsdag rejste sig efter det skuffende 0-0-resultat i weekenden mod Hamburger SV.

De tyske mestre slog oprykkerne fra SC Paderborn med 4-0. SC Paderborn har indtil videre været Bundesligaens helt store overraskelse, men den midttyske klub kunne intet stille op over for Bayern München.

Allerede efter otte minutter kunne Mario Götze bringe mesterskabsfavoritterne foran, og seks minutter efter fordoblede polske Robert Lewandowski føringen. Herfra skulle der gå over en time, inden Bayern München igen rørte på sig. Og det var igen den tyske landsholdsspiller Mario Götze, der gjorde det onde ved oprykkerne. 3-0, og så var den kamp lukket. Thomas Müller ville dog ikke stå tilbage for sin tyske landsholdskollega, og med fem minutter igen gjorde han det til slutresultatet 4-0.

Jannik Vestergaard spillede en afgørende rolle for sin tyske klub Hoffenheim, der hjemme spillede 3-3 mod SC Freiburg. I en sand målfest var hjemmeholdet bagud 2-3 dybt inde i dommeren overtid. Men i det 93. minut dukkede den danske U21-anfører op og gjorde det til slutresultatet 3-3.

Også Champions League deltagerne fra Schalke 04 var i aktion tirsdag aften. Her blev det til en overbevisende sejr. 3-0 blev det til ude over Werder Bremen på mål af Max Meyer, Roman Neustädter og indskiftede Tranquillo Barnetta.