KØB PLUS!

Magasin kårer Fischer til ugens spiller

Viktor Fischer modtager anerkendelse i den hollandske presse efter sin præstation mod PSV Eindhoven

I Holland har unge Viktor Fischer imponeret alt og alle. Senest har det hollandske fodboldmagasin Voetbal International kåret danskeren til rundens spiller efter 15. spillerunde.

Det skete som følge af danskerens kamp mod ærkerivalen PSV Eindhoven, hvor Fischer viste eksempler på sine spidskompetencer. Fodboldmagasinet er især imponeret over de hurtige fødder, skarpe afleveringer samt overblikket og styrken, som den unge angriber viste frem i kampen. Oven i alt dette kunne hele Viktor Fischers familie og 51.000 andre tilskuere på Amsterdam Arena se den blonde komet toppe sin præstation med en scoring til 3-1.

Det er faktisk anden gang, at magasinet kårer Viktor Fischer som ugens spiller i denne sæson, da han også fik hæderen efter 12. spillerunde. Kun Vitesse-angriberen Wilfried Bony er udover Fischer også blevet kåret til ugens spiller to gange.

Det er dog ikke kun de hollandske medier, der har fået øjnene op for talentet. De europæiske topklubber følger udviklingen af de unge angriber tæt, og det har fået Ajax til at speede processen med kontraktforlængelse op. Fischer har kontrakt til sommeren 2014, og har ikke travlt med at forlænge. Marc Overmars og resten af Ajax-ledelsen ser dog gerne, at denne kontrakt bliver forlænget til minimum 2016.

Ajax møder tirsdag aften Real Madrid i Champions League, hvor vi kan håbe at se flere danske ansigter på banen.

Læs også: