FC Barcelona blev offer for en ond afslutning.

Sådan lyder konklusionen i kampreferatet af lørdagens El Clasico på FC Barcelonas hjemmeside.

Storkampen sluttede 1-1, efter Real Madrids Sergio Ramos udlignede få sekunder før den ordinære spilletids udløb.

Forinden havde Luis Suarez bragt FC Barcelona foran 1-0.

Målscoreren mener, at kampens forløb giver holdet en mental udfordring.

»Jeg synes, vi var det bedste hold, og vi gjorde alt, vi kunne.«

»Nu skal vi være stærke og fortsætte,« siger Luis Suarez ifølge klubbens Twitter-konto.

Få sekunder før ordinær spilletid, gjorde Sergio Ramos det umulige og sendte bolden i Barca-kassen på en dødbold. Kampen endte 1-1!

Her følger Barcelonas cheftræner, Luis Enrique, trop.

»Vi fortjente at vinde. Vi kunne have lukket kampen, vi havde det i vores hænder, men vi var ikke i stand til at gøre det.«

»Vi er nødt til at forbedre os, det er åbenlyst, men i dag var resultat uretfærdigt,« siger han.

Real Madrid havde kampen under kontrol og var reelt bedst i en ikke specielt god første halvleg.

Efter Suarez åbnede målscoring i anden halvleg, fik Barcelona flere gode muligheder for at øge føringen, inden Real leverede en stærk slutspurt med et par gode afslutning i slutminutterne op til Ramos' udligning.

Det var ikke mange chancer, som opgøret havde budt på, men i det 53. minut sendte Luis Suarez stadion i ekstase, da han scorede til 1-0 mod Real Madrid.

Mens Real Madrid nu ikke har tabt i 33 kampe i træk i alle turneringer og stadig fører Primera Division med seks point, kniber det for FC Barcelona med at finde tilbage i vindersporet.

Holdet har kun vundet to af de seneste syv kampe i alle turneringer.

I ligaen var 1-1-kampen hjemme mod Real Madrid den tredje uafgjorte på stribe.