Yussuf Poulsens mandskab vandt hjemme over Werder Bremen og spillede sig op på andenpladsen i Bundesligaen.

RB Leipzig er fortsat ubesejret i Bundesligaen.

Søndag fortsatte oprykkeren succesen og hentede sin tredje sejr i træk, da det hjemme blev til en 3-1-sejr over Werder Bremen.

Resultatet sendte RB Leipzig på andenpladsen i ligaen med 18 point efter fem sejre og tre uafgjorte kampe.

Den danske angriber Yussuf Poulsen var med i startopstillingen. Han var involveret i flere gode situationer, men kom dog ikke på måltavlen og er stadig noteret for en enkelt scoring i denne sæson.

Danskeren lod sig udskifte to minutter før slutfløjt. I stedet var det Leipzigs unge midtbanespiller Naby Keita, der stjal overskrifterne i kampen med to scoringer.

Yussuf Poulsen og RB Leipzig kommer her på 1-0 hjemme mod Thomas Delaneys kommende klub Werder Bremen på et fremragende solomål.

Naby Keita er 21 år og kommer fra Guinea, og han strålede tre minutter før pausen.

Keita driblede igennem Werder-forsvaret og sluttede af med at runde Werder-keeper Felix Wiedwald, før han sendte bolden i det tomme mål til 1-0-føring.

Det lignede kampens afgørelse, da Keita igen slog til i det 74. minut med sin tredje scoring i sæsonen.

Et perfekt indlæg endte hos midtbanespilleren, der udækket headede Leipzig på 2-0.

Kampen fik dog spænding, da gæsterne minuttet efter slog til efter en omstilling.

Fin Bartels strøg igennem i højre side og sendte bolden fladt ind i feltet, hvor Serge Gnabry havde sidste fod på.

Tættere på kom Werder Bremen dog ikke, og langt inde i overtiden udnyttede hjemmeholdet, at Felix Wiedwald var med fremme på et Werder-hjørnespark.

RB Leipzig erobrede bolden, og Davie Selke kunne lukke kampen ved at sende bolden i det tomme mål på den efterfølgende omstilling.