KØB PLUS!

M. Laursen turde ikke spille CL-finale

Det hedder sig normalt, at fodboldspillere vil spille alle kampe. Sådan var det imidlertid ikke for den tidligere landsholdsspiller Martin Laursen.

Det afslører danskeren i en ny film med titlen 'Me, Myself and Martin Laursen', hvor en af fodboldstjernens venner sætter Laursen under lup.

I filmen fortæller Martin Laursen blandt andet, at han var rædselsslagen for at blive skiftet ind i Champions League-finalen i 2003, da danskerens AC Milan mødte rivalerne Juventus i kampen om det mest eftertragtede europæiske klubtrofæ.

- Jeg sad virkelig og rystede i bukserne. Det gjorde jeg virkelig. Jeg var verdens lykkeligste mand, da Roque Junior (Martin Laursens brasilianske forsvarskollega red.) blev skiftet ind som vores tredje indskiftningsspiller. Så kunne jeg slappe af, og så ved man… den er ikke god længere. Jeg følte slet ikke, at jeg havde tillid fra trænerne, jeg havde ikke tillid til egne evner. Jeg følte slet ikke, jeg var godt nok. Jeg havde mistet al selvtillid, siger Martin Laursen i et klip.

Filmen har premiere d. 8. november, og du kan læse mere om den her på filmens hjemmeside.