Der måtte straffespark til, før Lyon havde besejret Wolfsburg i kvindernes Champions League-finale i fodbold.

Reggio Emilia: For tredje gang i historien er Lyon vinder af Champions League i fodbold for kvinder.

Torsdag aften vandt det franske hold, der har danske Line Røddik Hansen på kontrakt, finalen over tyske Wolfsburg efter straffesparkskonkurrence.

Lyon endte med at vinde 5-4 i Reggio Emilia i Italien, efter at stillingen var 1-1 efter udløbet af både den ordinære og den forlængede spilletid.

Franskmændene kom på sejrskurs efter 12 minutter, da tyske Pauline Bremer lavede et godt gennembrud og sendte bolden ind til norske Ada Hegerberg, der scorede til 1-0.

Føringen holdt frem til to minutter før tid, da Wolfsburgs Alexandra Popp udlignede til 1-1 på et hovedstød.

Kampens målscorere var de første i aktion i straffesparkskonkurrencen, men mens Alexandra Popp scorede, brændte Ada Hegerberg sit forsøg.

Senere brændte Wolfsburgs Nilla Fischer og Elise Bussaglia tyskernes sidste to forsøg.

Derefter stod Lyons Saki Kumagai med afgørelsen i fødderne, og japaneren scorede og sikrede Lyon Champions League-titlen.

Lyon vandt også turneringen i 2011 og 2012.

Lyon har Line Røddik Hansen på kontrakt, men den 28-årige dansker har ikke været berettiget til at spille med i Champions League for klubben i denne sæson.

Det skyldes, at Line Røddik Hansen havde repræsenteret FC Rosengård tidligere i denne sæsons turnering.

Danskeren skiftede i januar fra den svenske klub til Lyon.