Lyon lukrerede på Paris SG's pointtab mod Ajaccio og spillede sig med sejr over Troyes.

Paris SG og Zlatan Ibrahimovic er ikke længere toppen af fransk fodbold, i hvert fald ikke den næste uges tid. Det står klart, efter Lyon slog Troyes og overhalede Paris SG som Ligue 1-tophold.

Lyon kom foran i starten af første halvleg, da Gonalons på oplæg fra Steed Malbranque scorede føringsmålet. Det blev udlignet af bundholdet, der inden pausen scorede ved Nivet, men som ikke holdt hjem.

For Samuel Umtiti blev matchwinner, da han et kvarter før tid sparkede Lyon op på førstepladsen med sit mål til resultatet 1-2. Således er Lyon nu to point foran Paris SG, efter millionærdrengene fredag aften ikke formåede at slå Ajaccio hjemme i hovedstaden.

Også Marseille kan overhale Zlatan og co., hvis de sørger for at hente en sejr mod Sochaux i morgendagens kamp.