KØB PLUS!

Lumb: Jeg ringer måske til AGF

Michael Lumb har endnu ikke fundet sig en ny klub, og går der for lang tid, vil han ringe til AGFs cheftræner Peter Sørensen og spørge, om han må træne med i AGF

Efter bruddet med Zenit Skt. Petersborg står Michael Lumb nu uden klub. Han er hjemme i Danmark, hvorfra han jagter en kontrakt med en ny klub sammen med agenten Ivan Marko Benes.

Planen er at have noget på plads, inden udgangen af januar, men går der for lang tid, vil Michael Lumb spørge i AGF, om han må træne med.

- Jeg vil gerne i gang, så jeg er ret utålmodig. Men jeg havde en god snak med Benes i går, og han er rolig angående min situation. Han mener, at vi nok skal finde den rigtige klub til mig. Jeg udelukker ikke noget - heller ikke Superligaen - men jeg vil jo stadig gerne slå mit navn fast i en udenlandsk klub. Vi regner med at finde en klub i løbet af januar, og jeg holder mig selvfølgelig i form imens, men går der for lang tid, ringer jeg nok ud til AGF og spørger, om jeg må træne med dér, siger Michael Lumb til tipsbladet.dk.

Der er interesse for Michael Lumb fra en del forskellige lande - også fra Danmark, som dog kun bliver aktuelt, hvis der er tale om en topklub med ambitioner.

- Der er meget, der rører på sig, og der er allerede kommet nyt til her i januar. Der har været forespørgsler fra klubber i flere lande - blandt andet i Danmark, hvor et par Superliga-klubber har spurgt til mig. Skal det være aktuelt, skal det være i en klub med ambitioner om at spille med om pladserne i Europa, siger Lumb med tilføjelsen.

- Og nej, jeg har ikke snakket med AGF om en kontrakt. De har et superstærkt hold og er allerede godt besat på min position.

Tyske Eintracht Frankfurt har været nævnt som interesserede i Michael Lumb, der tidligere har optrådt som lejesvend i Bundesligaen - forrige gang var i SC Freiburg.

tipsbladet.dk

Læs også: