Den tidligere AaB'er debuterede for Jong Ajax med en drømmekamp.

Lucas Andersen scorede to gange, da han mandag debuterede i Jong Ajax' 5-0 sejr over Volendam i den hollandske reserveholdsturneringen og kunne dermed dårligt have fået en bedre start for sin nye klub.

Den 18-årige nordjyde gjorde det til 1-0, da han efter et kvarter modtog et indlæg fra højre og sparkede bolden mellem en forsvarer og Volendams målmand, inden han i det 36 minut øgede til 3-0, da han løb fra en modspiller og lobbede bolden over keeperen.

Kampen blev spillet i et rædsomt regnvejr, hvilket betød, at 2. halvleg blev flyttet til en kunstgræsbane, hvor Lucas Andersen nåede at bidrage med en assist, inden kampen blev fløjtet af.

Lucas Andersen spillede hele kampen for Jong Ajax, der er AFC Ajax' reservehold, der ligger et niveau over det ungdomshold, som han fik spilletid på, da han i onsdags blev skiftet ind mod Molde, hvor hollænderne vandt 5-0 i NextGenSeries, der populært er kendt som Ungdommens Champions League.