KØB PLUS!

Liverpool vil have Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar er på blokken i Liverpool, efter at hollænderen angiveligt har afvist at forlænge sin kontrakt med Schalke 04.

Liverpool er tyndt besat på angrebs-positionen i denne sæson, hvor meget af ansvaret for at score efterhånden er overladt til Luis Suarez. Klubbens manager Brendan Rodgers har da også for længst sagt, at der skal hentes forstærkninger til klubben, og sådan en kan de måske være tæt på at hente i Schalke 04.

Her har Klaas-Jan Huntelaar, som i sidste sæson scorede 29 gange for klubben, angiveligt afvist at forlænge sin kontrakt med tyskerne, som dermed mister ham senest ved aftalens udløb i sommeren 2013. Skal Schalke derfor nå at tjene penge på angriberen, kan et salg meget vel være undervejs allerede i løbet af vinterens transfervindue.

Huntelaar har tidligere sagt, at han vil foretrække at komme til en klub, der spiller i Champions League, hvilket Liverpool får svært ved at nå i denne sæson. Skulle Liverpool alligevel være interessant for hollænderen, så koster han ifølge Sunday Mirror i omegnen af 55 millioner kroner.

tipsbladet.dk

Læs også: