Liverpool balancerede på randen af en skuffelse hjemme mod Sunderland, men sikrede 2-0 i en slutspurt.

Indskiftede Divock Origi blev dagens helt i Liverpool lørdag.

Med et kvarter igen bragte belgieren Liverpool foran 1-0, og Liverpool endte med at vinde opgøret mod Sunderland i Premier League med 2-0.

Frem til det sidste kvarter havde Liverpool haft bolden og prøvet og prøvet uden held, og desperationen var ved at indfinde sig hos Liverpool, men så slog Origi til.

I overtiden øgede James Milner på et straffespark.

Sejren betyder, at Liverpool overtager førstepladsen i ligaen med 30 point og en bedre målscore end Manchester City.

Sunderland havde ikke statistikken med sig til Liverpool, da klubben senest sejrede der i ligaen i 1983.

Jürgen Klopp havde valgt samme opstilling, som klarede 0-0 mod Southampton for en uge siden, hvilket var en anelse opsigtsvækkende, da det ikke er sket siden tyskerens anden kamp i spidsen for Liverpool.

Georginio Wijnaldum forsøgte sig med en afslutning fra kanten af feltet efter et lille kvarter, men Sunderland-keeper Jordan Pickford reddede.

Liverpool savnede kreative løsninger i første halvleg, hvor Sunderland stod kompakt og fokuserede på at forsvare sig. Liverpool havde stort set bolden hele tiden, men blev begrænset til at afslutte langt ude fra.

Det triste højdepunkt for Liverpool kom, da Philippe Coutinho blev båret fra banen, efter at brasilianeren forinden kom skævt ind i en tackling.

Coutinho har præsteret seks mål og fem måloplæg og været en væsentlig årsag til Liverpools succes i denne sæson, men Liverpool kan frygte, at brasilianeren er ude i længere tid med en alvorlig skade.

Ind kom Origi, og Liverpool pressede på efter pausen. Efter godt en time burde Emre Can have scoret, men 20 minutter før tid var det i stedet Sunderland, der i flere omgange pressede Liverpool-forsvaret.

Forløsningen kom så et kvarter før tid, da Origi afsluttede fra kanten af feltet, og så kunne James Milner sikre sejren til sidst.

Middlesbrough havde Viktor Fischer på bænken i 88 minutter, da det ude blev 2-2 mod Leicester. Alvaro Negredo scorede to gange for gæsterne, men Leicester fik udlignet i overtiden.

Leicester er stadig uden skadede Kasper Schmeichel.