Liverpool viser storform - Swansea og Laudrup fortsætte imponerende pointhøst.

Daniel Agger spillede alle 90 minutter og havde stort set ikke noget at se til, da Liverpool satte Norwich til vægs hjemme på Anfield og vandt med 5-0 over Chris Hughtons Norwich.

Sejren kom i hus, efter Jordan Henderson og Luis Suarez sparkede hjemmeholdet i front 2-0 vej pausen. Efter pausen var det først et mål af Daniel Sturridge, inden Steven Gerrard og et selvmål sendte hjemmeholdets fans hjem med et smil på læben. Sejren betyder, at Liverpool hænger på i kampen om Europa League-pladser. Liverpool er nummer syv med 34 point.

Det samme gør Michael Laudrups Swansea, der på hjemmebane vandt med 3-1 over Stoke. Ben Davies gjorde det til 1-0 i starten af anden halvleg, inden Jonathan de Guzman scorede to gange og gjorde det til 3-0, inden indskiftede Michael Owen reducerede til slutresultatet 3-1. Swansea er nummer otte med 33 point.

I toppen satte Manchester City lidt pres på Manchester United, da Roberto Mancinis tropper vandt med 2-0 hjemme over Fulham på to mål af David Silva. City er fire point efter United, der dog har spillte en kamp færre.