Liverpool-manager kritiserer klubejer: Ved intet om fodbold

Brendan Rodgers er meget forundret over, hvad hans kollega i Cardiff, Malky Mackay, må finde sig i fra klubejeren Vincent Tan.

Rigmanden Vincent Tan, der står bag den walisiske Premier League-klub Cardiff er ud over sine mange penge en voldsom udfordring for fans og ansatte i klubben.

Det er nu blevet for meget for Liverpool-manager Brendan Rodgers, der har ondt af sin tidligere trænerkollega Malky Mackay, der lever en usikker tilværelse med den malaysiske forretningsmand som overordnet.

- Min eneste konklusion set udefra er, at du har en forretningsmand til at styre klubben, som åbenlyst ikke ved noget som helst om fodbold, lyder dommen fra Brendan Rodgers over for BBC og udtrykker, at han er stærkt forundret over at se, hvordan manager Malky Mackay bliver behandlet efter at have ført klubben op i Premier League for første gang i klubbens historie.

Årsagen til kritikken af Vincent Tan er, at klubejeren for nylig har udsendt en offentlig meddelelse, hvor kan kritiserer sin manager for at udtale sig om sine ønsker til tre nye spillere i det kommende transfervindue. Som modsvar vil Vincent Tan ikke gøre en eneste krone ledig for Malky Mackay i forsøget på at sikre holdets overlevelse i den bedste engelske række.

Indgrebet fra Vincent Tan kommer kort efter, at Malky Mackay måtte se sin nærmeste samarbejdspartner, sportsdirektøren Iain Moody, forlade klubben og blive erstattet af den 23-årige Alisher Apsalyamov. En helt uprøvet mand fra Kazakhstan, der samtidig er ven med Vincent Tans søn.

Apsalyamov er dog endnu ikke officielt begyndt i sit nye hverv, da han har problemer med at opnå visum til at komme ind i Storbritannien.

Inden sæsonen måtte Cardiffs trofaste tilhængere også sluge en kamel af de helt store, da Vincent Tan dikterede, at klubbens nye spillertrøjer skulle være røde. Cardiff har fast spillet i blå trøjer og går samtidig under kælenavnet 'The Bluebirds', og mange fans bærer stadig blå trøjer, når holdet spillere dets hjemmekampe.

Danske Andreas Cornelius blev Vincent Tan og Cardiffs største spillerinvestering nogensinde, da han inden sæsonen blev købt i FC København for omkring 75 millioner kroner.

Læs også: