KØB PLUS!

Liverpool-koryfæ: Laudrup passede på mig

En af Liverpools absolut største spillere gennem tiderne roser Michael Laudrup til skyerne, og fortæller, at han vil være den danske Swansea-manager evigt taknemmelig.

Når Swansea onsdag tager til Anfield Road i League Cup-turneringen, vil Michael Laudrup få en varm velkomst af en af klubbens største legender gennem tiderne.

Ian Rush, der scorede vanvittige 346 mål i 660 kampe for Liverpool, er nemlig Michael Laudrup evigt taknemmelig. Den danske Swansea-manager tog Rush under sine vinger, da den walisiske bomber - der i dag er ambassadør for Liverpool - tog en afstikker til Juventus midt i karrieren.

- Michael tog sig af mig, da jeg var i Juventus. Han talte fremragende engelsk, og han passede virkelig på mig. Det er jeg ham evigt taknemmelig for. Og så var han nok den bedste spiller, jeg nogensinde har set. Han var fremragende, siger Ian Rush til BBC.

Også Laudrup egenskaber som manager har imponeret Rush. Han roser Laudrups offensive stil, og er sikker på, at det er en filosofi, der vil sikre Swansea overlevelse i denne sæson.

- Han holder dem i oppe Premier League. Det er jeg ikke i tvivl om. Swansea gjorde det rigtig godt sidste sæson, og de bliver i rækken på grund af den form for fodbold, de spiller. Jeg glæder mig til at se ham. Han er et fremragende menneske og en super manager, siger Ian Rush.

Læs også: