KØB PLUS!

Liverpool-boss: Agger viser, der er håb

Brendan Rodgers roser endnu en gang sin danske midterforsvarer.

Hvis Liverpool skal fortsætte med at holde på spillere som Luis Suarez, er det vigtigt at vise, at vejen til Champions League er tilgængelig inden for en overskuelig fremtid.

Sådan svarer Liverpool-manager Brendan Rodgers i et interview til Mail on Sunday, der spekulerer i, om klubben risikerer at miste sine succeshugrende topspillere, deriblandt topscorer Lius Suarez, hvis ikke holdet snart rykker op som top fire-klub.

- Det er aldrig til at sige, svarer Brendan Rodgers, der hiver danske Daniel Agger og omtalte Luis Suarez frem som et par af eksemplerne på, at det kan lykkes at holde på profilerne på Anfield.

- Spillerne skal føle, at der er håb. Jeg vil ikke have folk, der ikke ønsker at være her, men spillere som Gerrard, Agger og Suarez har alle forpligtet sig til klubben. De viser tydeligvis, at der er håb for vores projekt, forklarer Brendan Rodgers.

Liverpool-manageren kom selv til klubben før denne sæson og gik straks i gang med at forlænge kontrakten med Luis Suarez som den første profil, og siden er der kommet flere spillerforlængelser.

Blandt andet bandt Daniel Agger sig i oktober til Liverpool frem til sommeren 2016, og klubben taler nu om, at det mere er et spørgsmål om, hvornår anfører Steven Gerrard også skriver under på en ny kontrakt.

Trods de positive nyheder er den optimistiske Brendan Rodgers dog også opmærksom på, at resultaterne på banen også skal vise, at klubben er leveringsdygtig. 
 
- Sandheden er, at Liverpool de seneste år ikke har haft et hold, der kan være med helt i toppen. Men jeg føler, at vi er på rette vej, forklarer Brendan Rodgers.

Han var selv fraværende til dagens Premier League-kamp mod Queens Park Rangers, men kunne fra tv-skærmen se et sprudlende Liverpool-hold tage alle point med en sikker 3-0-sejr - på mål af Suarez og Agger.

Liverpool ligger dermed på rækkens niendeplads med 28 point. Rækkens fjerdeplads bliver i øjeblikket indtaget af Tottenham med 36 point efter 20 kampe. 

Læs også: