KØB PLUS!

Lindegaard: Viasat er arrogante

Anders Lindegaard kritiserer planlægningen af Superliga-kampene og kalder sportschef Peter Nørrelund fra Viasat for arrogant.

Morten Olsen har været efter kamp-planlægningen i Superligaen, hvor weekendens kampe spredes ud fra fredag til mandag. Og landstræneren får opbakning fra Anders Lindegaard fra Manchester United.

- .Den forgangne uge har budt på en strålende destruktiv debat omkring tv-aftalen for den danske Superliga. Tv-aftalen er en fundamental del af det økonomiske grundlag, der betaler danske fodboldspilleres smør på brødet. Mig bekendt er Superliga-aftalen, den største der er i dansk sport og i dansk fodbolds historie, skriver Anders Lindegaard i sin ugentlige blog hos bookmakeren Betfair.

- Debatten startede, da Morten Olsen var ude og kritisere placeringen af kampen mellem AGF og FC Nordsjælland fredag 16. november under to døgn efter landsholdets kamp mod Tyrkiet. Det resulterer i, at landstræneren skåner spillere fra de implicerede klubber for at give dem en chance til at blive så fysisk parate som muligt til fredag. Et svært solidarisk valg i en tid, hvor det danske landshold falder på ranglisterne i kraft af manglende resultater, skriver landsholds-målmanden videre.
Derefter angriber han sportschefen hos rettighedshaveren Viasat, Peter Nørrelund.

- .Efterfølgende har Viasats sportschef Peter Nørrelund bl.a. i en artikel på sporten.dk taget til genmæle ved at forklare om, hvor 'fuldstændig trættende' det er for ham, at Morten Olsen 'føler sig hævet over alle' og 'underminerer fodboldens kommercielle grundlag'. Hans måde at sige det på er for mig både arrogant og patroniserende, skriver Anders Lindegaard, der mod slutningen i sit blog-indlæg tilføjer følgende:

- .Peter Nørrelund afslutter sit interview med sætningen: 'De er fodboldspillere, de overlever nok'. Den perfekte slutning på et gennemført arrogant og destruktivt interview, der på ingen måde fremmer nogens interesse, og mandens udtalelse gør ondt i mine fodboldøjne. En flot stopper for det, der kunne have været en konstruktiv dialog, vi alle kunne være blevet både bedre og klogere af.

Du kan læse hele Anders Lindegaards blog-indlæg ved at klikke HER