Manchester United slog West Ham ud af FA Cup'en med Anders Lindegaard i målet

Anders Lindegaard fik sin første kamp i Manchester United-målet siden 1. december, da den engelske storklub slog West Ham ud af FA Cup'en og gik videre til fjerde runde i turneringen.

Lindegaard har siden 4-3 sejren over Reading været henvist til bænken af rivalen David de Gea, der også stod i den første kamp mod West Ham, der sluttede 2-2.

United stillede uden flere af stamspillerne som topscorer Robin van Persie, Kagawa, Paul Scholes og så keeper de Gea.

Lindegaard fik altså chancen igen efter en periode helt ude, og landsholdsmålmanden  gjorde sin pligt i 1-0 sejren.

Men det var mere angrebsstjernen Wayne Rooney, der stjal billedet i kampen. Rooney gjorde også comeback på United-holdet dog efter en længere skadespause.

Først slog han til allerede efter ni minutter efter sublimt forarbejde af Anderson, hvor Rooney egentlig blot skulle sparke til den for at score. Men Rooney sluttede kampen lidt mere uheldigt, da han misbrugte et straffespark begået mod Ryan Giggs. Rooney sparkede langt over målet, og United-manager Sir Alex Ferguson så alt andet end tilfreds ud med sin angriber.

Det kunne have kostet dyrt i en kamp, som United ellers dominerede fra start til slut. West Ham havde den tidligere FCM-spiller Winston Reid med på holdet, og Reid bar endda anførerbindet for London-klubben.

Men han kunne ikke forhindre, at United stadig lever i turneringen efter to opgør mod West Ham.