Lindegaard færdig for sæsonen?

Anders Lindegaards fremtid hos Manchester United er særdeles usikker. Det vurderer Stuart Mathieson, der følger klubben tæt for Manchester Evening News.

Fremtiden ser desværre dyster ud for Anders Lindegaard i det nordlige England. Siden starten af december har fynboen kun været i aktion for Manchester United én enkelt gang. Det skete, da han vogtede målet i FA Cup-sejren over West Ham midt i januar.

Den unge spanier David de Gea har efterhånden sat sig godt og grundigt på målmandsposten, mens Anders Lindegaard passivt har måtte se på fra bænken.

Søndag eftermiddag tog Manchester United mod Everton. Her var Anders Lindegaard end ikke på bænken. Årsagen skulle være, at den danske målmand var syg, men det forklarer ikke årsagen til, at han ikke var med mod Fulham runden før. Den danske målmand var nemlig i stand til at deltage ved landsholdets tur til Makedonien imellem de to kampe.

- Jeg fandt ud af fra klubben i går, at han var syg. Jeg ved dog ikke, hvor lang tid eller hvor syg han er. Hvorfor han heller ikke var med i truppen mod Fulham runden før, det vides ikke. Klubben vil ikke sige noget, siger Stuart Mathieson, journalist for Manchester Evening News.

Anders Lindegaard havde under landsholdssamlingen ikke lyst til at kommentere på fremtiden i klubben. Ifølge Stuart Mathieson ser den desværre ikke lys ud.

- Det er rimelig klart, at de satser på David de Gea, og det gør de resten af sæsonen. Hvad der sker til sommer er svær at spå om. Rygterne går på, at Manchester United vil hente en ny målmand. Stokes Asmir Begović er blevet nævnt. Så der er helt klart et spørgsmålstegn ved Anders' fremtid i klubben, siger han og fortsætter:

- Anders har på baggrund af sine præstationer endnu ikke gjort det klart, at han burde være førstevalg. Den sidste store chance, han fik, var mod Reading, hvor United vandt 4-3 i en virkelig, virkelig dårlig præstation. David de Gea var her ude med en skade i tandsættet, og det var en stor chance for Anders. Men han tog den ikke. Det kan man se på det antal kampe, han har fået siden.

Manchester United er lige nu inde i en særdeles god stime. Således er man ubesejret i 14 Premier League-kampe i træk, og onsdag skal man op imod Real Madrid på udebane i Champions League-turneringens ottendedelsfinaler.

- Det bliver helt sikkert interessant til sommer for målmændene i Manchester United. Klubben spørger sikkert sig selv om, hvorvidt de er tilfredse med målmændene, og hvis de vælger at hente en ny, så er Anders Lindegaard på baggrund af mængden af antal spillede kampe favoritten til at ryge ud, siger Stuart Mathieson.

Der er måske et lille håb for Anders Lindegaard, da David de Gea menes at have hjemve og ønsker at forlade klubben til sommer. Vi krydser fingre.

  

Afstemning

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08