Den danske stjerne har allerede scoret et selvmål i den kamp, han selv har udnævnt som den vigtigste i sæsonen for fansene. Men han fortsætter med at være målfarlig - i den forkerte ende.

Det forventes, at Nicklas Bendtner scorer - men nok ikke i eget mål. Det har han dog gjort i søndagens vigtige kamp mod ærkerivalerne Derby, der begyndte klokken 13.00 dansk tid.

Ved pausen var Bendtner eneste mand på måltavlen. Og der var ikke engang gået ti minutter af anden halvleg, da den danske angriber igen dukkede op foran egen mål, og med panden sendte bolden uhyggelig tæt på målet. Faktisk så tæt på, at bolden ramte træværket.

Ved målet til 1-0 var danskeren med i eget målfelt på et hjørnespark for at forsvare, men Bendtner fik sidste hoved på bolden, der sejlede ind i nettet. Nicklas Bendtner sagde i et interview til Nottingham Post forleden, at han godt vidste, hvor vigtig denne kamp ville blive, især for fansene.

»Det er nok den største kamp for begge hold,« sagde angriberen.

Kampen endte 3-0 til Derby, og Nottingham Forests fans måtte gå skuffede hjem.

Nicklas Bendtner har indtil nu haft et blandet ophold i Nottingham Forest. Han har været ude i flere uger med en ankelskade og er først for nyligt kommet tilbage på banen, men han har samtidig tegnet sig for to sæsonscoringer indtil videre - i den rigtige ende af banen.

I sidste uge mod rækkens nummer et, Newcastle, var han også i fokus. Han blev udvalgt til at skyde straffespark og kunne sikre holdet en 1-0-føring. Men det blev til en afbrænder af de helt store. Senere i kampen fik Nicklas Bendtner dog puttet bolden ind bag målmanden, og Nottingham Forest vandt kampen 2-1.

Nicklas Bendtner kom til Nottingham Forest i sommer efter et mislykket ophold i Wolfsburg, der ikke længere havde brug for den danske angriber.