KØB PLUS!

Lige nu: Beckmann til lægetjek på Cypern

Mikkel Beckmann og hans agent Mikkel Nissen er på Cypern for at forhandle klubskifte på plads. Nu mangler kun det sidste lægetjek, før skiftet er en realitet.

Mikkel Beckmann er meget tæt på et skifte til den cypriotiske klub APOEL Nicosia.

Sporten.dk erfarer, at både Mikkel Beckmann og hans agent Mikkel Nissen er på Cypern for at forhandle de personlige detaljer på plads i kontrakten.

Ifølge planen er parterne enige om en kontrakt frem til sommeren 2015, hvor Beckmann får 2,1 mio. kr. i årsløn. Det ventes, at Beckmann i løbet af mandag formiddag gennemgår det obligatoriske lægetjek og bliver præsenteret som ny spiller i APOEL-trøjen.

APOEL og FC Nordsjælland er blevet enige om en pris på 200.000 euro (ca. 1,5 mio. kr.) med en række bonusaftaler, der kan øge beløbet, hvis APOEL bliver mestre og klarer sig godt i Champions League, og hvis Beckmann spiller et vist antal kampe.

APOEL spiller lige nu med om mesterskabet på Cypern i en såkaldt mesterskabspulje. Men klubben har kun en angriber og har brug for mål, og derfor vil Beckmann automatisk træde direkte ind på holdet og blive betragtet som en stjernespiller.

Det var især Beckmanns præstationer for FC Nordsjælland i Champions League, der fangede APOEL-ledelsens interesse. Beckmann scorede blandt andet et perlemål direkte på frispark mod Juventus i gruppespillet.

For Beckmann er skiftet attraktivt, fordi APOEL kan tilbyde væsentligt mere i lønpakken end FCN, og så er Cypern naturligvis attraktivt på grund af en lav skat og et lækkert klima.

APOEL hentede for to sæsoner siden Ailton Almeida i FCK, og brasilianeren havde stor succes i klubben, hvor han blandt andet var topscorer for dem i Champions League i sidste sæson, hvor APOEL overraskende gik videre fra gruppespillet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Beckmann eller hans agent Mikkel Nissen.

Læs også: