Ikke mindst takket være mål af Leon Andreasen og et oplæg fra Uffe Bech vandt Hannover 96 med hele 4-0 over oprykkerne fra Ingolstadt.

Hvilken triumf for Leon Andreasen og Uffe Bech.

I satrten af måneden skar Hannover 96' danske midtbanespiller, Leon Andreasen, sig på en kniv, så han måtte opereres i hånden. Det betød en pause i Bundesligaen og afbud til landsholdets play-off kampe mod Sverige, som han ellers var udtaget til.

Men lørdag var han tilbage - med mål.

Hannover 96 tog imod oprykkerne fra FC Ingostadt, og her fik hjemmeholdet tre tiltrængte point i bundstriden takket være en klar sejr på 4-0.

De tre af målene faldt i 1. halvleg, og det var brasilianeren Marcelo - absolut ikke at forveksle med Real Madrid-spilleren af samme navn og nationalitet - der åbnede scoringen på hovedstød efter fem minutters spil.

Seks minutter senere var det så Leon Andreasen, der brugte hovedet, efter at tysk-tyrkeren Kenan Karaman havde udfordret gæsternes Tobias Levels. Karaman endte med at sende bolden i panden på en helt fri Leon Andreasen, som headede bolden forbi Ingolstadts målmand, Ramazan Özcan.

Hannover 96 har endnu en dansker i skikkelse af Uffe Bech. Den tidligere FCN-spiller ville også være med i løjerne, og midtvejs i halvlegen modtog han bolden ude i højre side. Han så Kenan Karaman i fri positon midt på banen, og fra 20 meters afstand sendte han bolden forbi Ramazan Özcan, som var gået lovligt langt ud af målet.

Uffe Bech var tidligere på sæsonen ude i kulden efter et afbud til en kamp, som træner Michael Frontzeck ikke kunne godkende. Men kantspilleren er i den grad tilbage i varmen, og fem minutter før tid lukkede og slukkede han med et mål efter oplæg af den indskiftede hollænder, Charlison Benschop.

Med sejren på 4-0 holder Hannover 96 sig stadig på den rette side af nedrykningsstregen,

Andreas Christensen balancerede sammen med Borussia Mönchengladbach på randen af nederlag ude mod bundproppen Hoffenheim, der var foran 3-1.

Men det lykkedes for Gladbach at gå fra banen for niende Bundesliga-kamp i træk uden nederlag takket være 3-3. Målene blev scoret af Josip Drmic og den amerikanske landsholdsspiller, Fabian Johnson.

Jannik Vestergaard var tæt på at bringe Werder Bremen foran i starten af kampen mod Hamburger SV. Men det blev gæsterne fra HSV, der endte med at tage alle tre point i nord-derbyet takket være en sejr på 3-1.

Dermed avancerede HSV til sjettepladsen i Bundesliga, mens Werder Bremen kun lige akkurat er over nedrykningspladserne.

I toppen fortsatte Bayern München deres march mod det fjerde mesterskab på stribe takket være 2-0 hjemme over Hertha BSC Berlin, mens FSV Mainz 05 hjemme vandt 2-1 over Eintracht Frankfurt.