KØB PLUS!

Leon A.: Skriv hvad f****n du vil, Zanka

Leon Andreasen er flintrende ligeglad med Mathias Zanka Jørgensens Twitter-støtte til Patrick Mtiliga.

Meninger og holdninger bølger frem og tilbage i 'Mtiligate'. Tirsdag aften nægtede FC Nordsjælland-backen Patrick Mtiliga at spille landskampen mod Italien, og det har sat følelserne i kog adskillige steder.

I dagens udgave af Ekstra Bladet tager den skadede landsholdsspiller Leon Andreasen de store ord i brug, når det gælder Mtiligas handling. Men U21-landsholdsspilleren Mathias Zanka Jørgensen fortår ikke Andreasens raseri. På sin Twitter-profil råder han Hannover-spilleren til at 'få ro på'. Nu svarer Leon Andreasen igen på Zankas tweet. 

- Jeg har egentlig ikke de store kommentarer. Jeg har sagt, hvad der skal siges, og det står jeg ved. Når det så er sagt; Hvis Mathias Zanka har noget at indvende mod det, jeg siger, så må han jo tage telefonen og ringe til mig. Jeg er ærligt talt fuldstændig ligeglad med, hvad fanden han skriver på Twitter. Han må tweete alt det, han vil om mig, siger Andreasen til sporten.dk.

Leon Andreasen fortryder på ingen måde sit raseriudbrud mod Patrick Mtiliga. Tværtimod. Han hælder derimod endnu mere brænde på bålet. Det sker efter Mtiliga i dag har uddybet sin forklaring om, hvorfor han egentlig sagde nej til at spille i Milano.   

- Den historie, Patrick Mtiliga er kommet med i dag, er da den vildeste søforklaring, slutter Andreasen.

Læs også: