Leicester med Kasper Schmeichel på mål vandt onsdag over Tottenham, der havde Christian Eriksen med fra start.

London: Den danske Leicester-målmand Kasper Schmeichel stod en strålende kamp, da han onsdag aften var med til at sikre en 1-0-sejr på udebane mod Tottenham.

Dermed indtager Leicester fortsat andenpladsen i Premier League med 43 point i 21 kampe. Tottenham ligger på fjerdepladsen med 36 point for lige så mange kampe.

Christian Eriksen var med for Tottenham, der også var det bedste hold i kampens indledning. Det blev dog ikke til de store chancer for Eriksen og co., og efter et kvarters spil begyndte udeholdet også at melde sig ind i opgøret.

Med knivskarpe omstillinger anført af en sprudlende Riyad Mahrez formåede Leicester som så mange gange før i sæsonen at skabe farlige chancer på kontrastød.

Det førte til et par store chancer, og Tottenhams målmand Hugo Lloris måtte helt ud i fuld længde, da han på fornemste vis afværgede en flugter fra udeholdets Danny Drinkwater.

I den modsatte ende bød en velspillende Christian Eriksen efter en halv times spil ind med et fint langskud, men Kasper Schmeichel havde ikke problemer med at parere skuddet fra sin danske landsholdskollega.

Mandskaberne gik til pause ved stillingen 0-0, men trods en målløs første halvleg var det en særdeles medrivende forestilling på White Hart Lane.

I anden halvleg kom Tottenham bedst ud af omklædningsrummet, og efter en times spil var Harry Kane tæt på.

Den unge englænder blev spillet fri i dybden, men Kasper Schmeichel kom på fremragende vis flyvende ud af sit mål og fik reddet bolden op på overliggeren.

I det 83. minut faldt afgørelsen, da Leicesters stærke forsvarsspiller Robert Huth scorede til 1-0 på et velplaceret hovedstød.

Tottenham formåede ikke at svare igen, og Leicester fortsætter dermed sine imponerende resultater i den indeværende Premier League-sæson.