KØB PLUS!

Laudrups opsang: Beslut dig, Bendtner!

Nicklas Bendtner skal snart beslutte, hvad han vil med sin karriere, mener Michael Laudrup, der ærgrer sig over angriberens manglende spilletid.

Han har selv spillet i nogle af verdens største klubber og kender mekanismerne i en storklub. Derfor ved Michael Laudrup, hvad han taler om, når han siger, at det er afgørende for Nicklas Bendtner at slå til, når han får chancen i Juventus.

Det har Nicklas Bendtner indtil videre ikke gjort, og han får heller ikke chancen for at gøre det fra start onsdag aften mod FC Nordsjælland, for her må angriberen igen tage plads på bænken.

- Bendtner har kvalitet, men det har Juventus’ andre angribere også, så det er et spørgsmål om at slå til, når chancen byder sig. Og er du købt som reserve til en storklub, ja, så får du ikke så mange chancer, siger Michael Laudrup til sporten.dk

Hvis Bendtner ikke kontinuerligt og fremadrettet formår at gribe chancen, skal den danske angriber – med tanke på sin alder – gøre op med sig selv, hvad der så skal ske, mener Laudrup.

- Bendtner fylder 25 år om et par måneder, hvilket vil sige, at han snart vil være i sin bedste fodboldalder. Så han skal snart til at tage en alvorlig beslutning om, hvad han vil med sin karriere, siger Michael Laudrup og fortsætter:

- Jeg mener, at det er ærgerligt, at Danmarks bedste angriber sidder på bænken næsten hele tiden, men den eneste, der kan gøre noget ved det, er Nicklas selv.

Juventus er heller ikke det nemmeste hold at komme i start-11’eren på. De italienske mestre har været totalt suveræne i Italien i snart halvandet år og tabte for første gang i 50 ligakampe i weekenden.

Og Michael Laudrup er imponeret over, at hans tidligere klub har rejst sig hurtigt og stabilt efter tvangsnedrykningen i 2006 som følge af en matchfixing-skandale.

- Jeg er imponeret af Juventus’ tilbagevenden til toppen af italiensk og international fodbold efter nogle turbulente år med blandt andet tvangsnedrykning. Juventus har et rigtigt godt hold med klassiske italienske dyder og en god blanding af fysik og teknik samt en virkelig god vinderindstilling, siger Laudrup.

Derfor får FCN det svært i aften på Juventus Stadium. Men en dansk overraskelse er ikke usandsynlig, mener Michael Laudrup.

- FCN har utroligt meget at vinde og lidt at tabe i aften. Meget få regner med, at holdet får point i Torino, og danske hold har mange gange skabt fantastiske resultater, når man mindst ventede det, siger Laudrup, som dog ikke vil komme med et bud på, hvordan FCN-spillerne skal skabe sensationen.

- Hvordan de skal gribe kampen an, har jeg selvfølgelig en mening om, men jeg har mit eget hold og vil derfor ikke tale om, hvad andre bør gøre, siger Swansea-manageren.

Læs også: