KØB PLUS!

Laudrups bøddel: Presset er på Swansea

På trods af en regulær ydmygelse af Laudrups tropper forudser Liverpools manager, at Swansea løfter trofæet på søndag.

Laudrups generalprøve forud for næste søndags Capital One Cup finale blev en alt andet end positiv oplevelse. 5-0 i Liverpools favør lød slutcifrene. Og bedre var det ikke, at det var Laudrups forgænger i Swansea, Brendan Rodgers, som førte kniven qua sin rolle som Liverpool-manager.

Umiddelbart efter sejren, var Liverpool-manageren dog ikke sen til at sende et par roser af sted mod Swansea forud for Capital One Cup finalen søndag

- Det er en omvendt rolle for Swansea, som nu er holdet, der er under pres, fordi det er dem, som går ind til kampen som favoritter, indledte Brendan Rodgers.

- Jeg tror, det bliver en tæt kamp, men hvis du ser på den kvalitet Swansea har på deres hold, så kan de forhåbentlig få endnu en succesfuld tur til Wembley og vinde kampen, fortsatte Brendan Rodgers.

Selvom troen på at Swansea vinder synes at være fremherskende, så maner den tidligere Swansea manager dog til besindighed i forhold til at Laudrups tropper skal formå at beherske favoritrollen.

- Bradford har slået Premier League hold før, og vi har tidligere set, at hold fra Premier League kan få det svært, når de står i finalen, siger Brendan Rodgers.

Da Swansea sidste gang besøgte Wembley i 2011 endte det med succes, da holdet sikrede sig oprykningen til Premier League i en Play-off kamp mod Reading.

Læs også: