KØB PLUS!

Laudrup: Vi er en mand nede

Michael Laudrup må undvære midtbanemanden Kemy Agustien i omkring fire uger grundet en ankelskade, det skriver klubben på sin hjemmeside fredag eftermiddag.

Øv. Der var ikke lige det, Michael Laudrup og Swansea havde brug for. Selvom man i midtugen måtte vinke farvel til FA Cuppen med et nederlag ude til Arsenal, så kører det ganske godt for det walisiske mandskab.

Således er man ubesejret i seks Premier League-kampe i træk, mens man er nået til semifinalerne i Capital One Cup. Desværre må Michael Laudrup undvære  Kemy Agustien på midtbanen, da han blev skadet i kampen mod Arsenal.

- Han fik et vrid i anklen i den første halvleg i onsdags. Vi forsøgte at få ham i gang til anden halvleg, men der var nogle problemer med ledbåndet, siger Michael Laudrup

Den 26-årige hollænder fik en god start på sæsonen under ledelse af Michael Laudrup, men han blev sidenhen holdt ude af en skade til midt i november. Efterfølgende har han været med 12 tolv kampe for Swansea med sin bedste indsats i 1-1-opgøret mod Manchester United lige før jul.

- Det kunne have været værre, men han vil stadig være ude i fire uger. Kemy har været spilleklar i over halvanden måned, og det betyder nu, at vi nu er en mand nede, siger Michael Laudrup til klubbens officielle hjemmeside.

Heldigvis kan den danske manager trøste sig ved, at han for få dage siden fik hentet den alsidige midtbanespiller Roland Lamah ind på en lejeaftale.

- Vi har stadig en masse muligheder, og vi har Roland, som lige er kommet ind, og han vil være med i den 18-mand store trup til lørdagens kamp, siger Michael Laudrup.

Her møder Swansea Thomas Sørensens Stoke i Premier League, mens der på onsdag venter et spændende returopgør hjemme mod Chelsea i Capital One Cuppens ene semifinale. Første kamp blev vundet 2-0 ude.

Læs også: