KØB PLUS!

Laudrup: Specielt at møde Ferguson

Michael Laudrup glæder sig til, at hans hold, Swansea City, skal møde Manchester United med Sir Alex Ferguson i spidsen.

Søndag tager Swansea City imod Manchester United i Premier League, og det bliver første gang, Michael Laudrup kommer til at stå over for Sir Alex Ferguson, som har stået i spidsen for de engelske rekord-mestre i 26 år.

- Sir Alex [Ferguson] er en legendarisk manager, og de har nogle store spillere, siger Michael Laudrup til Swanseas hjemmeside.

- Det er helt unikt, at nogen kan blive i en klub så længe, og hvad han har opnået er helt fantastisk og meget specielt, siger den danske manager forud for mødet med skotten.

- Manchester United har været klub nummer et i dette land i de sidste 15-20 år. Det gode for mig er, at det er en nem kamp at være manager i. Vi skal selvfølgelig have et taktikmøde, men det er ikke svært at motivere spillerne til sådan et opgør. Spillerne vil være fokuserede alene p.g.a. det hold, vi møder, siger Michael Laudrup, hvis hold har tabt begge de to sidste kampe - mod hhv. Norwich City og Tottenham Hotspur.

- Men vi skal ikke dvæle ved Manchester United. Kort efter venter Reading, så skal vi møde Fulham to dage efter, inden det går løs mod Aston Villa nytårsdag. Sæsonen er med andre ord tæt på at være halvvejs, og uanset hvordan det kommer til at gå, vil vi have minimum 23 point, og det er tre flere end på samme tidspunkt sidste år, siger en positiv Michael Laudrup, som fra søndag igen kan råde over førstemålmanden Michel Vorm, mens fløjen Pablo Hernandez fremdeles er tvivlsom.

Swansea City tabte i sidste sæson begge kampe mod Manchester United.

Læs også: