KØB PLUS!

Laudrup serverer spansk vin for Fergie

Michael Laudrup ville gerne have serveret en vin fra sit eget firma til Alex Ferguson på søndag. Men det når han ikke.

Det er en kendt sag, at Sir Alex Ferguson godt kan lide et glas rødvin eller to. Det kan Michael Laudrup også, Swanesa-træneren ejer som bekendt et vinfirma i Danmark.

Så når de to managere efter kampen mellem Swansea og Manchester United på søndag skal mødes over en flaske vin, som det er traditionen efter en Premier League-kamp, så vil Laudrup troppe op med en spansk vin til skotten.

Det kunne have været en vin fra Laudrups eget firma, men Laudrup hørte først alt for sent om Fergusons passion for rødvin.

- Det var først for nyligt, at jeg hørte om Sir Alex' passion for rødvin, så jeg tror ikke, jeg kan nå at få en af mine vine over fra Danmark i tide, siger Laudrup på klubbens hjemmeside.

- Men jeg kender til en dejlig rødvin, de serverer her i La Parrilla (en lokal spansk restaurant, red.), så måske vil jeg tage sådan en med til ham, siger Laudrup.

At Michael Laudrup ejer et vin-distributionsfirma, Laudrup Vin & Gastronomi, er velkendt i Danmark, men nyt i Wales og England.

- Jeg vil ikke beskrive mig selv som vinekspert, men snarere en connaisseur. Jeg kan godt lide vin, det har været en passion for mig i årevis. Firmaet er velkendt i Danmark, men jeg tror ikke, at mange herovre har kendt til det - indtil nu, siger Laudrup om sit firma, der blev etableret i 1990.