KØB PLUS!

Laudrup: Sejr er meget speciel

Swanseas 2-0 sejr ude over Chelsea i Capital One Cup er et fremragende udgangspunkt før returkampen om to uger.

Michael Laudrup og Swansea tog et kæmpe skridt mod finalen i Liga Cup'en, da de onsdag aften besejrede Chelsea med 2-0 på udebane i den første semifinale.

- Vi har allerede haft nogle historie resultater i denne sæson, men at vinde her er meget specielt. Vi måtte forsvare os en del, og de havde bolden meget, men for at være ærlig havde de kun tre gode forsøg i hele kampen. De giver os to mål, men de skal altså også lige sparkes ind, siger Michael Laudrup ifølge BBC.

Swanseas fans og spillere bekymrer sig næppe ret meget over måden, det skete på, men spillet i sejren ikke typisk Laudrup. Chelsea sad på 64 procent af spillet og havde et gigantisk overtag i skud og chancer, men Michu og Danny Graham viste overdreven effektivitet de to gange, de fik chancerne.

- Vi er et hold, der altid prøver at spille spillet, men mod de europæiske mestre bliver man nødt til at foretage nogle ændringer, siger Michael Laudrup.

- Der er stadig et bjerg, som skal bestiges, for Chelsea har så meget kvalitet. Vi skal spille med samme intensitet som i dag, men de kan stadig score tre eller fire mål i mod os, formaner den danske manager inden returkampen på Liberty Stadium den 23. januar.

Læs også: