KØB PLUS!

Laudrup sælger Graham til Sunderland

Danny Grahams skifte til Sunderland er nu på plads.

Swanseas danske manager Michael Laudrup har netop sendt angriberen Danny Graham til Sunderland. 27-årige Graham har underskrevet en aftale, der gælder frem til sommeren 2016, og transferen indbringer Swansea i underkanten af 50 millioner kroner.

Graham kan dermed allerede komme i spil til weekendens kamp i Reading, og han glæder sig til at optræde for sin nye klub.

- Så snart jeg hørte om interessen fra Sunderland, overvejede jeg slet ikke andre tilbud. Jeg er født og opvokset i det nordøstlige England, så jeg kender til den passion, folk har for fodbold heroppe – den er speciel og den findes ikke andre steder, siger han til Sunderlands hjemmeside.

Det kommer måske til at kræve lidt tid for Graham, når han skal overbevise klubbens fans om, at transferen er en god idé, for spilleren har aldrig lagt skjul på, at han tidligere har været fan af Sunderlands ærkerivaler fra Newcastle.

Danny Graham, som får trøjenummer ni, bliver i øvrigt Sunderlands tredje januar-indkøb. Manager Martin O'Neill har ellers hentet Alfred N'Diaye og Kader Mangane.

tipsbladet.dk