Manchester City viste sig som frygtet at være for stor en mundfuld for Swansea, som ikke har sejret i de seneste syv kampe.

For Michael Laudrup blev mødet med mægtige Manchester City ikke den resultatmæssige opmuntring, Swansea efterhånden må tørste efter, da det blev til nederlag 3-2.

Syv kampe uden en sejr kan Laudrup nu se tilbage på, og det er næppe nogen trøst, at holdet spillemæssigt ser bedre ud, end formbarometret lader ane.

Indledningen mod mesterskabsfavoritterne tegnede ellers lovende, da Wilfried Bony blev spillet fri i dybden efter hurtigt kombinationsspil, men ivorianerens skud blev en kende overplaceret, og City slap med skrækken.

Det blev samtidig et varsel om en kamp, hvor Swanseas seværdige og teknisk betonede spillestil ikke slog til i længden overfor det gæstende mandskab, som havde husket at tage både effektivitet og kynisme med til Liberty Stadium.

Citys brasilianske midtbanemand Fernandinho bragede føringsmålet i kassen efter 13 minutter med et hårdt, fladt skud fra kanten af feltet.

Det lykkedes Swansea at få udlignet lige inden dommer Phil Dowds pausefløjt, da Bony fra en klar offside position headede bolden ind bag landsholdsmålmand Joe Hart.

Med et City-mandskab uden skadede Sergio Aguero og karantæneramte David Silva manglede der formelt set kreativ kraft på milliardær-mandskabet, men det til trods formåede City alligevel at sætte sig på spillet.

Yaya Touré kanonerede 2-1 føringsmålet i kassen. Igen efter lidt nølende og inkonsekvent forsvarsspil fra Swanseas side og tungt op ad bakke blev det, da Alexander Kolarov efter et fint soloraid skød City i front med to mål, uden at målmand Gerhard Tremmel for alvor besværede sig med en parade.

Ironisk nok kunne Swansea mønstre en defensiv i stærkeste formation, mens Laudrups tropper på papiret har fået offensive kvaler i fraværet af Michu og Nathan Dyer.

Ikke desto mindre var det fremad banen, at Swansea viste de bedste takter, og Bony fik med sin anden scoring lavet lidt kosmetik i overtiden med målet til 3-2.

Det var dog ikke nok til at slette indtrykket af et hold, som resultatmæssigt er kommet så meget i krise, at en sejr snart skal indfinde sig, hvis ikke temaet nedrykning igen skal aktualisere sig.

Alligevel var det en meget tilfreds Michael Laudrup, som efter kampen uddelte anerkendelse til sine spillere,

- I første halvleg var vi fremragende både hvad angår spil og attitude. Det gav os selvtillid at få udlignet lige inden pausen, konkluderede Lauddrup.

- Men du ved også, at når du møder et hold på det niveau, selv hvis du er på toppen, skal du være påpasselig for på et splitsekund kan spillet vende, sagde danskeren, der især ærgrede sig over Citys tredje scoring.

- Det gjorde virkelig ondt, for det var et mål, hvor vi kunne have gjort det så meget bedre på flere områder af banen, analyserede Laudrup uden navngiven adresse til målmand Gerhard Tremmel.

- Hvis vi havde scoret vores andet mål fem minutter tidligere, hvem ved, hvad der så kunne være sket? Hvis man ser på vores spil, havde vi klart fortjent at få point, lød det fra Swanseas danske træner, som nu har haft sine spillere i ilden fire gange på 10 dage.