KØB PLUS!

Laudrup øjner endnu et spansk røverkøb

Kan Michael Laudrup lave endnu en 'Michu'? Swanseas danske manager gør forsøget.

Når Michael Laudrup køber morgenbrød, er der en god chance for, han køber en et spansk rundstykke frem for en håndværker. Swansea-manageren er stor tilhænger af, hvad det store land på den iberiske halvø kan producere. Det beviser han gang på gang.

Michael Laudrups kærlighed til sit andet hjemland viser sig også på transfermarkedet. Danskeren har allerede hentet flere spanske spillere til Premier League med topscoreren og røverkøbet Michu som den mest succesfulde. Nu går Laudrup igen på togt i den spanske liga.

Ifølge den engelske morgenavis Daily Telegraph har Swansea budt på den defensive midtbanespiller José Cañas fra Sevilla-klubben Betis. Cañas har kontraktudløb til sommer, og kan derfor hentes billigt, og da Betis samtidig er hårdt hårdt ramt økonomisk, slipper Laudrup formentlig med et bud på under 10 millioner kroner. 

25-årige Cañas har i denne sæson spillet 17 kampe for Real Betis, der har overrasket særdeles positivt i den spanske liga. Klubben indtager således femtepladsen halvvejs gennem turneringen.

Læs også: